Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

Αυξήσεις για τους δημοτικούς υπαλλήλους

Σημαντικές αλλαγές για τους 80.000 δημοτικούς υπαλλήλους αλλά και για τους ΟΤΑ προβλέπει το σχέδιο νόμου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση που παρέδωσε χθες το υπουργείο Εσωτερικών στους αιρετούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης προκειμένου να ξεκινήσει η τελική διαβούλευση πριν κατατεθεί στη Βουλή.

Με το νέο νομοσχέδιο που αποκαλύπτει το Εθνος, επανέρχονται κάποιες από τις αποδοχές που είτε είχαν παγώσει, είτε είχαν καταργηθεί.
Σύμφωνα με το σχέδιο νόμου θα καταβληθεί επίδομα ανθυγιεινής εργασίας και μέσα ατομικής προστασίας σε χρήμα σε τρεις κατηγορίες εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Στην πρώτη κατηγορία που θα δικαιούται πλέον επίδομα 150 ευρώ το μήνα ανήκουν:
Εργαζόμενοι στην καθαριότητα
Εργαζόμενοι σε συνεργία απολύμανσης
Απολυμαντές
Εργάτες και τεχνίτες βιολογικού καθαρισμού
Νοσηλευτές και νοσοκόμοι
Στη δεύτερη κατηγορία με επίδομα 70 ευρώ το μήνα υπάγονται:
Ηλεκτροσυγκολητές
Εργάτες ψεκασμού
Μηχανοτεχνίτες
Ηλεκτροτεχνίτες
Βαφείς
Φανοποιοί
Στην τρίτη κατηγορία με 35 ευρώ ανήκουν:
εργάτες δημοτικών σφαγείων
εργάτες δημοτικών νεκροταφείων
Επίσης για μέσα ατομικής προστασίας και το γάλα που δεν έχουν χορηγηθεί κατά το παρελθόν θα υπολογιστούν σε χρήμα και θα πληρωθούν σε 36 μηνιαίες δόσεις.


Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...