Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016

Έντονο παρασκήνιο στη Νεα Δημοκρατια μετά το φιάσκο στη βουλη

Από γκάφα σε γκάφα το πάει ο Κούλης και δεν τον βλέπω για πολύ στην καρέκλα του. Μετά το νέο φιάσκο για την εξεταστική στη βουλή, η κοινοβουλευτική ομάδα της ΝΔ βρίσκεται σε απόγνωση και το κόμμα σε νευρική κρίση.
Απόδειξη της κατάστασης που επικρατεί η "επίθεση" ομάδος βουλευτών στον Κυριάκο Μητσοτάκη, κατηγορώντας τον για γκάφα ολκής καθώς  θεώρησαν ότι ήταν  μια κίνηση χωρίς νόημα που εξέθεσε τους ίδιους και το κόμμα. 
Το αρνητικό αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και η μετά βίας συγκέντρωση των 96 ψήφων, που αποτελεί τον χαμηλότερο αριθμό που έχει συγκεντρώσει ποτέ πρόταση της ΝΔ από το 1974 έως σήμερα, έχει τρομάξει τους πάντες στο κόμμα.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...