Παρασκευή 8 Ιουλίου 2016

Το πλοίο «καρφώθηκε» στο νησάκι - Απίστευτες εικόνες από τα Λιχαδονήσια

Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους. Το φορτηγό πλοίο δεν προσάραξε απλά σε αβαθή ή σε κάποια ξέρα, αλλά πήγε κατευθείαν πάνω στη «Στρογγυλή» - Από τύχη δεν είχαμε θαλάσσια ρύπανση στο βόρειο Ευβοϊκό κόλπο.
Το απίστευτο συμβάν έγινε στις 4:00 τα ξημερώματα της Κυριακής στα Λιχαδονήσια.
Πρόκειται για φορτηγό πλοίο, ελληνικών συμφερόντων, το οποίο ξεκίνησε σήμερα το πρωί από Ψαχνά Ευβοίας για Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το 7μελές πλήρωμα είναι καλά στην υγεία του και το πλοίο είναι κενό φορτίου.
Στις λιμενικές αρχές της περιοχής από την πρωτη στιγμή σήμανε συναγερμός. Αμέσως ειδοποιήθηκε ρυμουλκό για να τραβήξει το πλοίο, ενώ ο μεγάλο φόβος είναι μήπως το φορτηγό πλοίο έχει υποστεί κάποιο ρήγμα και υπάρξει διαρροή.

Σύμφωνα με πληροφορίες δύτες έχουν ήδη βουτήξει και ερευνούν το πλοίο και την περιοχή. Ευτυχώς μέχρι στιγμής τα νέα είναι καλά και δεν φαίνεται να υπάρχει κάποιο σοβαρό ρήγμα, που να προκαλέσει καταστροφή.
Ωστόσο οι έρευνες από τους δύτες του Λιμενικού συνεχίζονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...