Σάββατο 30 Ιουλίου 2016

Ο ορισμός της … “αθλιότητας”

Μάλιστα! “Αθλιότητα” , κατά τον Μητσοτάκη, είναι: ”η κατάσταση με τους «κατασκηνωτές» στο ΑΠΘ και το πανηγύρι ακραίων στοιχείων ( έτσι χαρακτηρίζει τον no border camp, το πολιτικό σούργελο … κρίμα που υποτίθεται ότι σπουδασε και στις ΗΠΑ ), με την πλήρη ανοχή της κυβέρνησης…“! Μάλιστα. Αυτό είναι “αθλιότητα”...
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι η ξεφτίλα της Δικαιοσύνης με το Noor 1, με τις συνεχείς αναβολές της δίκης της Siemens, με τα ξεχασμένα Ποθεν Εσχες της Μαρέβας που τώρα την κουβαλάει στα ταξίδια να το παίξουνε Κλίντον. Αθλιότητα ΔΕΝ είναι οι Σκλαβούνηδες, οι Παπασταύροι, οι Χαρδούβελοι, οι Μουσαδες.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι
το θαλασσοδάνειο στον Κήρυκα Χανίων ( αλήθεια, γιατί δεν επιστρέφει έστω και τώρα το ποσό;), το 1 εκατ με το οποίο πιάσανε τον γαμπρό του, τα συμβόλαια εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, από τους εράνους του ΕΣ, που τσίμπαγε η ανηψιά του από τον “θείο”-Μαρτίνη του Ερρίκος Ντυνάν, οι λίστες Μπόργιανς και τα Πάναμα Πέϊπερς, τα δανεικά κι αγύριστα από όλους τους τραπεζίτες στη ΝΔ, τα δωράκια στο πολιτικό του γραφείο από τη Siemens.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι
να υπερασπίζεται “στα τεσσερα”, τον Ψυχάρη, το Mega και τους τσαμπατζήδες καναλάρχες.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι
να αφήνει τα “μαντρόσκυλά” του να υβρίζουν τον ΠτΔ, και να προσφέρει πολιτικό άσυλο σε “βαποράκια” της ενημέρωσης.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι
να βγαίνει και να δίνει συνεντεύξεις σε ξένα ΜΜΕ συκοφαντώντας την κυβέρνηση και υπονομεύοντας την προσπάθεια της χώρας του.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι να προαναγγέλλει ότι θα πάρει πίσω τις αδειες από τους επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να επενδύσουν για να εκπέμψουν νόμιμα τα κανάλια τους, όταν γίνει κυβέρνηση. Αθλιότητα ΔΕΝ είναι ότι αναγγελλει ότι θα αλλάξει εκ νεου τον εκλογικό νόμο αν αποκτήσει ποτέ την πλειοψηφία. 

Αθλιότητα ΔΕΝ είναι να ζητάει από την πρώτη ημέρα της εκλογής του στην προεδρία της ΝΔ, νέες εκλογές, σαν μην εχει εκλέξει ο ελληνικός λαός κυβέρνηση μόλις πριν από 9 μήνες.
Αθλιότητα ΔΕΝ είναι να εχει εναγκαλισθεί πλήρως όλα τα οργανωμένα συμφέροντα, που “ενσαρκώνουν” σχεδόν ολόκληρο το ελληνικό χρέος και παρόλα αυτά να μιλάει για “οργανωμένα συμφέροντα” στο ΣΥΡΙΖΑ… 

Όλα αυτά ΔΕΝ είναι αθλιότητα! Σωστά. Για έναν … Μητσοτάκη, μιλάμε !!!

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...