Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2016

Το μεγάλο ψέμα του Σκαϊ στο διαφημιστικό του για τις άδειες των καναλιων

Τις τελευταίες ημέρες ο Σκαϊ προβάλλει ένα σποτάκι για την τηλεοπτική του ιστορία στο οποίο αναφέρει οτι κατέχει τηλεοπτική άδεια απο το 1993.
Οντως το 1993 υπήρχε το τηλεοπτικό καναλι Σκαϊ το οποίο στην πορεία άλλαξε όνομα και ιδιοκτήτη, έγινε για λίγες εβδομάδες Alpha Skai και αργότερα Alpha όπως ειναι η ονομασία του έως σημερα καθώς πουλήθηκε απο την οικογένεια Αλαφούζου.

Το ερωτηματικό που προκύπτει ειναι: Το καναλι πουλήθηκε  με την τότε άδεια του ή οχι; Ο τότε αγοραστης του Alpha που αγόρασε το καναλι το αγόρασε χωρίς την άδεια του;
Ο σημερινός Σκαι ειναι ένα νέο καναλι που εμφανίστηκε ξαφνικά στα μεσα της δεκαετίας του 2000 στη συχνότητα του καναλιού seven x τι είδους άδεια εχει απο το 1993;

  by kalinda
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...