Τρίτη 5 Ιουλίου 2016

Τέσσερις υποψήφιοι Ωνάσηδες για μια κουκκίδα στον Κορινθιακό

Ποιος να το περίμενε πως μια κουκκίδα 10.810 τ.μ. απέναντι από την Ιτέα, θα προσέλκυε τέσσερα επενδυτικά προγράμματα για την αξιοποίηση του. Αυτή, όμως, είναι η αλήθεια για το Σμαραγδονήσι που ψάχνει τον δικό του Ωνάση.

Όπως αποκαλύπτει η Espresso, πρώτος από τους υποψήφιους αγοραστές ήταν ένας γνωστός τραγουδιστής με τη συνεργασία κατασκευαστικής εταιρίας για τη δημιουργία αίθουσας διασκέδασης 500 ατόμων, και στην κατασκευή δωματίων φιλοξενίας για τους καλλιτέχνες και την κατοικία του νέου ιδιοκτήτη.
Παρόμοια πρόταση είχε κατατεθεί για την κατασκευή αίθουσας δεξιώσεων 500 τ.μ. και 35 studios, με σκοπό την προσέλκυση ζευγαριών  για την πραγματοποίηση του γάμου τους. Μια τρίτη περίπτωση ανέφερε την κατασκευή συνεδριακού κέντρου χωρητικότητας 400 ατόμων και 45 studios, για τη διενέργεια συνεδριών με θέμα την αρχαιολογία – ιστορία της περιοχής. Μια ακόμα πρόταση που είχε πέσει στο τραπέζι ήταν  η δημιουργία ενός ιδρύματος για παιδιά με αναπηρία με σκοπό τη σταδιακή βελτίωση και αποκατάσταση της υγείας τους. Για αυτό το σκοπό είχε προβλεφθεί η κατασκευή δωματίων φιλοξενίας, 20 αιθουσών διδασκαλίας, αίθουσας συσκέψεων, μικρού θεάτρου και κολυμβητηρίου.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...