Κυριακή 31 Ιουλίου 2016

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ Η ΕΝΣΑΡΚΩΣΗ ΤΗΣ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗ!

Μείζον θέμα για τον Στουρνάρα δημιουργεί η εξέλιξη της ανακεφαλαιοποίησης της ιστορικής τράπεζας Monte Dei Paschi Di Siena μετά τα stress tests της ΕΚΤ. Η τράπεζα λοιπόν με το ιλιγγιώδες ενεργητικό των 190 δις, που δεν πέρασε τα stress tests, θα ανακεφαλαιοποιηθεί με ποσό μόλις 5 δις, χωρίς bail in!Την ίδια στιγμή που ο φαύλος Στουρνάρας σε υποπολλαπλάσια μεγέθη, «διέγραψε» ολόκληρες…τράπεζες, αφελλήνισε το τραπεζικό σύστημα, πιστοποιούσε ιλιγγιώδη ποσά ανακεφαλαιοποιήσεων που θα φορτωνόταν ο Ελληνικός λαός για να ξεπλύνει θαλασσοδάνεια που ο ίδιος όφειλε να ελέγξει.
Μετά από την περίπτωση της Monte Dei Paschi Di Siena, οι ευθύνες του Στουρνάρα τεκμηριώνονται πλέον με αριθμούς. Η παραμονή του στην θέση του κεντρικού τραπεζίτη κρίνεται εθνικά ολέθρια. Το ίδιο και να μυστικά του δείπνα στο σπίτι του Κοντογιαννόπουλου παρέα με Σημίτη, Πάγκαλο, Διαμαντοπούλου, Χρυσοχοΐδη, τα καθιζήματα του πολιτικού συστήματος δηλαδή.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...