Τρίτη, 12 Ιουλίου 2016

O Δήμος Δελφών εκφράζει τα συγχαρητήριά του προς το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας”

Ο Δήμος Δελφών κι η δημοτική Αρχή διερμηνεύοντας τα συναισθήματα και τη γενική βούληση της τοπκής κοινωνίας εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια προς τους εκπαιδευτικούς, τους γονείς και τους μαθητές του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας για τη βράβευσή τους κατά τον διαγωνισμό εκπαιδευτικού σεναρίου του ευρωπαϊκού έργου (Inspiring Science Education & Green Learning Network) με θέμα : «Σχολικοί κήποι και παρτέρια: Παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων», που διεξήχθη υπό την αιγίδα του Ινστιτούτου Επαγγελματικής Πολιτικής (Ι.Ε.Π.) και του Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων.
Τέτοιες επιτυχίες αποδεικνύουν τη σημαντική δουλειά που γίνεται στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας και ενισχύουν το ρόλο και τα χαρακτηριστικά της εκπαιδευτικής αυτής μονάδας σε ένα νευραλγικό κι ευαίσθητο χώρο των υποδομών Παιδείας του δήμου μας. Η βράβευση αυτή λαμβάνει ιδιαίτερες διαστάσεις αν συνυπολογιστούν τα περιορισμένα μέσα, οι αντίξοες συνθήκες και οι μη επαρκείς υποδομές που έχει στη διάθεσή της η Ειδική Αγωγή συνολικότερα στο δήμο μας.
Η Δημοτική Αρχή από την πρώτη στιγμή της ανάληψης των καθηκόντων της στέκεται με συνέπεια αρωγός του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Άμφισσας, αλλά και της Ειδικής Αγωγής γενικότερα στον τόπο μας, δεσμεύεται δε για την στήριξη κάθε προσπάθειας και πρωτοβουλίας που προέρχεται από το χώρο αυτόν.


Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...