Κυριακή 14 Αυγούστου 2016

Με το 5.70 στον τελικό του επι κοντώ ο Κώστας Φιλιππίδης

Ο Κώστας Φιλιπίδης με τη σημερινή εμφάνιση στον προκριματικό του επί κοντώ στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, έδειξε πως είναι έτοιμος να κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό και να βρεθεί σε μία θέση υψηλότερη από την έβδομη του 2012 στο Λονδίνο.
«Το σημαντικό ήταν να προκριθώ στον τελικό. Ολα πήγαν καλά, ότι κάναμε ήταν πάνω σε αυτό που χρειαζόμασταν για τον τελικό. Τώρα ξεκουραζόμαστε και ξεκινάμε ένα νέο πλάνο. Ο προγραμματισμός της χρονιάς ήταν για το Ρίο, είμαστε εδώ και δουλεύουμε για το καλύτερο. Το επίπεδο στο επί κοντώ είναι πολύ υψηλό και πιστεύω ότι θα γίνει ένας μεγάλος τελικός» είπε ο αθλητής στην ΕΡΤ.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...