Δευτέρα, 1 Αυγούστου 2016

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: “ Συγχαρητήριο προς Ν.Ο. Ιτέας”

Ο Δήμος Δελφών εκφράζει προς το Διοικητικό Συμβούλιο, τους προπονητές και τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας τα πιο θερμά του συγχαρητήρια για τη μεγάλη επιτυχία της ανόδου του ανδρικού τμήματος του Ομίλου στη ΄Β Εθνική κατηγορία της Υδατοσφαίρισης.
Η επιτυχία σας αυτή γεμίζει με χαρά και υπερηφάνεια τους κατοίκους της Ιτέας αλλά και ολόκληρου του Δήμου Δελφών, αποτελεί υπόδειγμα αγωνιστικότητας και προσήλωσης στο στόχο για τους αθλούμενους νέους μας και αποδεικνύει για μια ακόμα φορά ότι και στον αθλητισμό ο τόπος μας έχει μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές εξέλιξης.Από την πλευρά μας, σας γνωρίζουμε ότι ο Δήμος Δελφών θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας συνδράμοντας με κάθε δυνατό μέσο την ευόδωση των στόχων σας.
Ξανά σας συγχαίρουμε εγκάρδια για το επίτευγμά σας και σας ευχόμαστε και νέες μεγαλύτερες επιτυχίες.


Ο Δήμαρχος Δελφών

Αθανάσιος Ηλ. Παναγιωτόπουλος

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...