Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Το πογκρόμ του σουλτάνου συνεχίζεται: Τρομοκράτης και ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής Χακάν Σοκούρ.

Ο διάσημος πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Τουρκίας κατηγορείται ότι «είναι μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης» και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης του στο πλαίσιο του πογκρόμ που συνεχίζεται μετά το αποτυχημένο πραξικόπημα της 15ης Ιουλίου.

Σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο ειδήσεων Anadolu, το ένταλμα σύλληψης του Χακάν Σουκούρ εκδόθηκε καθώς ο γνωστός πρώην ποδοσφαιριστής συνδέεται με την οργάνωση του αυτοεξόριστου στις ΗΠΑ ιερωμένου Φετουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν δείχνει ως υπεύθυνο για τον σχεδιασμό του πραξικοπήματος.
Το πρακτορείο διευκρινίζει ότι ο Χακάν Σουκούρ έχει εγκαταλείψει την Τουρκία από τον περασμένο χρόνο μαζί με την οικογένειά του.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...