Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2016

Δήμος Δελφών: “Επιμερισμός ποσών τέλους από ΑΠΕ στους οικιακούς καταναλωτές”


Αναρτήθηκε την Τρίτη 9 Αυγούστου με απόφαση του Υπουργού και του Αναπληρωτή Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας ο οριστικός πίνακας με τον επιμερισμό των ποσών στους οικιακούς καταναλωτές από σταθμούς ΑΠΕ για τα έτη 2010-14.
Ειδικότερα, για το Δήμο Δελφών,...
η απόφαση αφορά στους κατοίκους των δημοτικών και τοπικών κοινοτήτων όπου υπάρχουν σταθμοί ΑΠΕ ή διέρχεται δίκτυο μεταφοράς ενέργειας από αυτές και αποτελεί το τελικό και καθοριστικό βήμα για την απόδοση των αναλογούντων ποσών στους δικαιούχους οικιακούς καταναλωτές.
Επισημαίνουμε ότι σε ότι αφορά ΑΠΕ που λειτουργούν εντός των διοικητικών ορίων της Δ.Ε. Παρνασσού δεν έχει εκδοθεί οριστικός πίνακας επιμερισμού ποσών τέλους ΑΠΕ, αφού θέμα αυτό αφορά μία εκ των περιπτώσεων που έχει παραπεμφθεί στις επιτροπές επίλυσης συγκρούσεων και επικαλύψεων θεσμικών γραμμών.
Αναφορικά με τη διαδικασία καταβολής των αναλογούντων ποσών στους δικαιούχους ενημερώνουμε τους συνδημότες μας ότι οι κάτοχοι Άδειας Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας πιστώνουν, μέσω του πρώτου λογαριασμού που εκδίδεται μετά το πέρας της ανωτέρω διαδικασίας, στους δικαιούχους το ποσό με την ένδειξη "Έκπτωση στο ηλεκτρικό ρεύμα λόγω σταθμών Α.Π.Ε. στην περιοχή σας".
Ο Δήμος Δελφών από την πλευρά του συνέβαλε στην θετική αυτή απόφαση ασκώντας συνεχή πίεση με κουρυφαία πράξη την κατάθεση του με αρ. πρωτ. 12583/27-5-2015 εξωδίκου πρόσκλησης-δήλωσης-διαμαρτυρίας προς το ΛΑΓΗΕ

Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...