Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016

Ακούραστος συνήγορος των καναλαρχών ο Λοβέρδος

Σε ρόλο συνηγόρου των καναλαρχών έχει επιδοθεί στις συνεδριάσεις της Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής που διερευνά τα δάνεια σε κόμματα και ΜΜΕ ο Ανδρέας Λοβέρδος, με αποτέλεσμα να προκαλεί συνεχώς αρνητικά σχόλια για τη στάση του από τα μέλη της.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ξεπέρασε σήμερα ακόμα και τον ίδιο του τον εαυτό. Ο κ. Λοβέρδος είχε 15’ στη διάθεσή του για να ρωτήσει τον Γιάννη Βαρδινογιάννη σχετικά με τα δάνεια του STAR και του Mega, ωστόσο επέλεξε να κάνει επίθεση, με χαρακτηρισμούς όπως ψεύτες, στην Επιτροπή για τη στάση της προς τους μιντιάρχες.
Στη μοναδική ερώτηση που έκανε ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ προς τον κ. Βαρδινογιάννη αφορούσε τα χρήματα που έχει πληρώσει το κανάλι της Κηφισιάς όπως εισφορές, έκτακτους φόρους και διάφορα άλλα που αναφέρονται στο σχετικό σποτάκι του καναλιού, το οποίο μάλλον είχε αποστηθίσει.

Πηγή


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...