Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου 2016

«Ένταξη 2 νέων έργων στο εθνικό ΠΔΕ 2016 από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού»

Το γραφείο του βουλετή Φωκίδος κ. Ηλία Κωστοπαναγιώτου κοινοποίησε Δελτίο Τύπου, με το οποίο μας ενημερώνει ότι ο Υφυπουργός Οικονομίας, Ανάπτυξης και Τουρισμού  Αλέξης Χαρίτσης προχώρησε στην ένταξη 2 νέων έργων στο εθνικό ΠΔΕ 2016 της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, τα οποία αφορούν σε έργα για την άρση επικινδυνότητας στα συγκεκριμένα σημεία του οδικού δικτύου (λόγοι ανωτέρας βίας).
Συγκεκριμένα, πρόκειται για ένταξη 2 νέων έργων συνολικού προϋπολογισμού 2.600.000€ ως ακολούθως:

1. Κατασκευή συνδετήριου οδικού κόμβου περιοχής Μαλαμάτων ΠΕ Φωκίδας με προϋπολογισμό 1.500.000,00 €
2. Βελτίωση υπάρχοντος οδικού κόμβου περιοχή Γλυφάδας ΠΕ Φωκίδας με προϋπολογισμό 1.100.000,00 €

«Μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων υλοποιούμε έργα κοινωνικά ωφέλιμα και οικονομικά αποτελεσματικά για τις τοπικές κοινωνίες» δήλωσε ο Υφυπουργός.  

Και τα δυο έργα αναμένεται να δώσουν ανάσα σε κατοίκους και επιχειρηματίες της περιοχής. Εδώ και πολλά χρόνια έχουν γίνει οι απαιτούμενες απαλλοτριώσεις, αλλά μέχρι σήμερα κανείς δεν αποφάσιζε την έναρξη των εργασιών.
Με συντονισμένη προσπάθεια, ιεράρχηση προτεραιοτήτων και εξέταση κοινωνικής χρησιμότητας, είναι δυνατό να παραχθεί αξιόλογο έργο για την Φωκίδα.
Οι τοπικές κοινωνίες δεν έχουν ανάγκη από ανεκπλήρωτες υποσχέσεις που σπάνια υλοποιούνται, αλλά από πράξεις που επιλύουν προβλήματα.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...