Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2016

Με τροπολογία: Παρατείνονται ως το τέλος του 2017 οι συμβάσεις για την καθαριότητα στο δημόσιο και στους ΟΤΑ

Παρατείνονται έως 31/12/2017 όλες οι ατομικές συμβάσεις -συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν λήξει μέχρι και 60 μέρες πριν την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου- για την καθαριότητα των κτιρίων των δημοσίων υπηρεσιών, των ανεξαρτήτων Αρχών, των ΝΠΔΔ, των ΝΠΙΔ, όπως και για κάθε είδους υπηρεσίες των ΟΤΑ.

Αυτό προβλέπει τροπολογία που κατατέθηκε στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, για το Ελληνικό Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας.
   Από τη ρύθμιση εξαιρούνται «οι ατομικές συμβάσεις του προσωπικού που προσλήφθηκε για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών στον τομέα καθαριότητας με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου που δεν ξεπερνούν τους δύο μηνες εντός συνολικού διαστήματος δώδεκα μηνών συμπεριλαμβανομένων και όσων έχουν παραταθεί μέχρι τις 31/12/2016, οπότε και λήγουν».
   Ταυτόχρονα, δίνεται η δυνατότητα στους δήμους να μην ανανεώσουν όλες τις συμβάσεις εφόσον δεν έχουν εγγράψει πιστώσεις στον προϋπολογισμό τους.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...