Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2016

Η ΕΠΙΚΗ ομιλία του Πάνου Καμμένου που έκανε τις ορντινατσες να τρέχουν σαν λαγοί

Ο Πάνος Καμμένος ήταν ο μόνος πολιτικός που φώναζε στο βήμα της βουλής κάθε φορά που είχε την ευκαιρία για τα σκάνδαλα της οικογένειας Παπανδρέου τα όποια τώρα βγαίνουν στη φόρα, ο μόνος που συγκρούστηκε μετωπικά και ουσιαστικά με την Ντόρα, και τον “κοινοπράκτη” Φλέσσα για τις μίζενς από την Siemens και όχι μόνον…
Θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, δεν πρόκειται να μείνει κανένας φάκελος κλειστός. Δεν πρόκειται να κρύψουμε τίποτα, θα ανοίξουν όλοι οι φάκελοι, θα υπάρξει απόλυτη διαφάνεια. Δεν μπορεί να αιμορραγεί ο ελληνικός λαός και εδώ κάποιοι να έχουν κάνει πάρτι … Ξεκάθαρα πράγματα. Αν κάποιες προμήθειες πρέπει να πάνε στον εισαγγελέα, θα πάνε.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...