Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Απέχουν σήμερα από τους πλειστηριασμούς οι συμβολαιογράφοι

Την αποχή από όλους τους προγραμματισμένους, για αύριο, πλειστηριασμούς ανακοίνωσε το συντονιστικό όργανο των συμβολαιογραφικών συλλόγων της χώρας. Ζητούν από την Πολιτεία να διασφαλίσει τη νομιμότητα και την ομαλότητα της διαδικασίας, κάτι που, όπως τονίζουν, εγγυάται μόνο η συμμετοχή των συμβολαιογράφων στη διαδικασία. 

Οι πλειστηριασμοί αναδεικνύονται στο νέο μεγάλο ζήτημα για την κυβέρνηση και τη χώρα καθώς οι τράπεζες έχουν από τις 15 Σεπτέμβρη ξεκινήσει τους πλειστηριασμούς ακινήτων μη συνεργάσιμων δανειοληπτών, ύστερα από μακρά περίοδο «παγώματος» των αναγκαστικών μέτρων. 
Μόλις χθες έγινε γνωστό ότι εκτός από τις τράπεζες σε πλειστηριασμούς για ληξιπρόθεσμες οφειλές ξεκινά και η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Πρόκειται για ακίνητα κάθε κατηγορίας. 
Ήδη, κυρίως στην επαρχία έχουν γίνει πολλές κινητοποιήσεις πολιτών ενάντια στους πλειστηριασμούς που μάλιστα κατέληξαν στην ματαίωσή τους.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...