Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2016

Προνόμια Εγγραφής στον "Επαγγελματικό κατάλογο DORIC"

Aγαπητοί μας φίλοι και συνεργάτες ,
Σε συνέχεια της προσπάθειας μας για να γινόμαστε όλο και περισσότερο χρήσιμοι και χρηστικοί θα θέλαμε να  σας γνωστοποιήσουμε ότι στα πλαίσια πολιτικής Έρευνας και Ανάπτυξης που εφαρμόζει η Εταιρεία μας, προχωρήσαμε σε ανάπτυξη και επέκταση του Ηλεκτρονικού μας Επαγγελματικού Καταλόγου που βρίσκεται στην Διαδικτυακή μας Πύλη www.doricharmony.gr
ώστε αφενός μεν  να υπάρχει πρόσβαση και προβολή στον Επαγγελματικό Κατάλογο για  κάθε Ελεύθερο Επαγγελματία και Επιχειρηματία   σε ολόκληρη την Ελληνική  επικράτεια  και αφετέρου να πολλαπλασιαστεί το κοινό και η επισκεψιμότητα για τους υφισταμένους Επαγγελματίες μέλη του «Επαγγελματικού καταλόγου DORIC» πλέον.
Η Συμβολική ετήσια συνδρομή στον «Επαγγελματικό κατάλογο DORIC» παραμένει η ίδια.

Τα Προνόμια της Συμμετοχής σας στον "Επαγγελματικό κατάλογο DΟRIC" είναι τα παρακάτω:
  • Εγγραφή και προβολή στον Hλεκτρονικό “Eπαγγελματικό Kατάλογο Doric” με συμβολική ετήσια συνδρομή.​​
  • Στοχευμένη Προβολή και Γνωστοποίηση του επαγγελματία και των προϊόντων και υπηρεσιών που παρέχει σε ολόκληρη την αγορά της επικράτειας και του εξωτερικού (B2C).
  • Προβολή και διαφήμιση των εγγεγραμμένων επιχειρήσεων και στην αρχική μας σελίδα-  Rotating image slider.
  • Δωρεάν ανάρτηση και διαφήμιση στις Εταιρικές μας σελίδες στα Social media.
  • Σύνθετη Αναζήτηση και ανεύρεση στον επαγγελματικό κατάλογο με κριτήριο Χωριό / Πόλη καταγωγής / Επαγγελμα / Επίθετο / Έδρα/ Επαγγελματική κατηγορία / Επωνυμία Επιχείρησης.
  • Αυτόματη διασύνδεση με τον ιστοχώρο των προβαλλομένων επιχειρήσεων και απευθείας επικοινωνία με την επιχείρηση μεσω e-mail.
  • Δυνατότητα ανάρτησης δωρεάν βιογραφικού των εγγεγραμμένων στον κατάλογο Ελ. Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών.
  • Δωρεάν Δημοσίευση φωτογραφιών της επιχείρησης.
  • Διαμόρφωση προϋποθέσεων γνωριμίας επικοινωνίας και συνεργασίας μεταξύ των Επιχειρηματιών, που μπορούν να συμβάλλουν σημαντικά στην δημιουργία οικονομιών κλίμακας παραγωγής, στην λειτουργία τους και στη βελτίωση της Εμπορικής τους θέσης. (Business to business B2B).
  • Δωρεάν ενημέρωση σχετικά με τα Επιχειρησιακά προγράμματα του Νέου ΕΣΠΑ και τον Αναπτυξιακό Νόμο απευθείας στο e-mail των Εγγεγραμμένων στον κατάλογο Ελευθέρων Επαγγελματιών και Επιχειρηματιών καθώς και Δωρεάν ενημέρωση σχετικά με Προγράμματα Κατάρτισης & Απασχόλησης που υλοποιούν Δημόσιοι Φορείς, απευθείας στο e-mail των Ελ. Επαγγελματιών/ Επιχειρηματιών & Ανέργων.
  • Έκπτωση 10% στο κόστος παροχής υπηρεσιών οργάνωσης, διοίκησης και υλοποίησης των εν λόγω προγραμμάτων.
  • Έκπτωση 20% στις διαφημιστικές καταχωρήσεις (tailor made) για τους Εγγεγραμμένους Ελ. Επαγγελματίες και Επιχειρηματίες του καταλόγου.
  • Έκπτωση 20% στο κόστος κατασκευής ιστοσελίδας.
  • Δωρεάν επισκόπηση και προσομοίωση της Ηλεκτρονικής παρουσίας του Επαγγελματία στο διαδίκτυο.
O "Επαγγελματικός κατάλογος DORIC" είναι απαραίτητο εργαλείο για την Ηλεκτρονική προβολή και παρουσία κάθε Επαγγελματία που δεν έχει δική του ιστοσελίδα καθώς και πολύ χρήσιμο εργαλείο Προβολής και Επικοινωνίας για κάθε Νέο Επαγγελματία.

Η εταιρεία μας επιθυμώντας να δώσει την ευκαιρία συμμετοχής-εγγραφής σε όσο το δυνατό περισσότερους επαγγελματίες και επιχειρηματίες και αφουγκραζόμενη τις οικονομικές δυσκολίες και προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινωνία μας, θέσπισε την καταβολή μιας συμβολικής ετήσιας συνδρομής, η οποία κλιμακώνεται με βάση το μέγεθος και τη νομική μορφή της κάθε επαγγελματικής και επιχειρηματικής οντότητας.


 Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τον
Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας DORIC

Για την Ιδρυτική Ομάδα και τους Συνεργάτες της Doric Business Harmony PC
Κωνσταντίνος Ι. Λιάπης.Οικονομολόγος, MSc in E-Commerce
Business Operations Manager.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...