Τρίτη, 8 Νοεμβρίου 2016

ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ: ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ THIS IS NOT A COUP - ("ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ")

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ THIS IS NOT A COUP - "ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ" - ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΑΡΗ ΧΑΤΖΗΣΤΕΦΑΝΟΥ

Η Περιφερειακή Παράταξη Αριστερή Παρέμβαση στη Στερεά Ελλάδα σας προσκαλεί στην προβολή του ντοκιμαντέρ This is not a coup - "Αυτό δεν είναι Πραξικόπημα" του Άρη Χατζηστεφάνου, αύριο Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2016, στις 7:00μμ, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμίας, Λεωνίδου 9-11, στη Λαμία.

Θα παρευρίσκεται, θα μιλήσει και θα συζητήσει με το κοινό ο Δημοσιογράφος και Δημιουργός του ντοκιμαντέρ, Άρης Χατζηστεφάνου.
Μετά τη δημιουργία των ντοκιμαντέρ Debtocracy (2011), Catastroika (2012) και Fascism Inc (2014), ο Άρης Χατζηστεφάνου, επιστρέφει με το This is not a coup και παρακολουθεί τις «πραξικοπηματικές» παρεμβάσεις της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας σε χώρες, όπως η Ιταλία, η Ιρλανδία, η Πορτογαλία, η Κύπρος και η Ελλάδα και συνομιλεί με πρώην αρχηγούς κρατών και πολιτικούς που καθόρισαν τις εξελίξεις μπροστά και πίσω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Ποιες τράπεζες επέβαλαν τη δημιουργία του ευρώ; Ποιος διέταξε την ανατροπή εκλεγμένων πρωθυπουργών και πώς οδηγηθήκαμε στο κλείσιμο των τραπεζών; Μπορεί να μεταρρυθμιστεί ένα σύστημα που δημιουργήθηκε για να εξυπηρετεί τις ισχυρότερες οικονομίες της Ευρώπης;
Όπως και τα τρία προηγούμενα ντοκιμαντέρ της Infowar Productions, τα οποία παρακολούθησαν πάνω από 6.5 εκατομμύρια άτομα στο ίντερνετ, το This is not a coup χρηματοδοτείται αποκλειστικά από τους θεατές του.
Το σενάριο υπογράφει ο δημοσιογράφος Άρης Χατζηστεφάνου και την επιστημονική επιμέλεια ο οικονομολόγος και δημοσιογράφος Λεωνίδας Βατικιώτης. Η σκηνοθετική επιμέλεια και το μοντάζ είναι του Άρη Τριανταφύλλου, κάμερα και post production κάνει ο Θάνος Τσάντας, ενώ τη μουσική γράφει ο Ερμής Γεωργιάδης.

            
ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ στη ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ
Περιφερειακή Παράταξη 
Facebook: ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...