Παρασκευή, 16 Δεκεμβρίου 2016

Την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου ΑγιοευθυμιωτώνΤην Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Απολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών με τα εξής θέματα:

  •  Απολογισμός πεπραγμένων για το 2016
  •  Οικονομικός απολογισμός
  •  Προτάσεις των μελών για τη βελτίωση της λειτουργίας του Συλλόγου.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του Συλλόγου (Αριστογείτονος 11-13, 2ος όροφος, Βαρβάκειος Αγορά, Αθήνα) και από ώρα 10.30 π.μ.

Το Δ.Σ. χρειάζεται την παρουσία όσο το δυνατόν περισσότερων μελών σ' αυτή. Η ανταλλαγή απόψεων για το μέλλον του Συλλόγου, η επισήμανση λαθών ή παραλείψεων και η κατάθεση προτάσεων για τη βελτίωση της λειτουργίας του μπορούν να γίνουν και να φέρουν αποτελέσματα μόνο δια της φυσικής παρουσίας. Γι' αυτό παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου να θυσιάσουν λίγες ώρες από την ξεκούραση της Κυριακής και να παρευρεθούν στη Γενική Συνέλευση.
Ως μέλη θεωρούνται όλοι όσοι κατάγονται από μητέρα ή πατέρα, παππού ή γιαγιά από την Αγία Ευθυμία καθώς και οι σύζυγοι αυτών (νύφες και γαμπροί).
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...