Πέμπτη, 8 Δεκεμβρίου 2016

"Καλλικαντζαροχωριό" ξανά στην Άμφισσα και το 2016Ο Δήμος Δελφών και η  Δημοτική Κοινότητα Άμφισσας ανακοινώνει στους συνδημότες μας την έναρξη του "Καλικαντζαροχωριού 2016"!

Συγκεκριμένα, το διάσημο χωριό μας ανοίγει τις πύλες του απο το πρωί της Κυριακής 18 Δεκεμβρίου με το καθιερωμένο BAZZAR όλων των τοπικών Συλλόγων της Άμφισσας αλλά και των σχολείων της πόλης.

Πολλές εκπλήξεις έρχονται στη συνέχεια με όμορφες εκδηλώσεις και παιχνίδια για όλα τα παιδιά, αλλά και τους μεγάλους φίλους του "χωριού".

Η αυλαία θα "πέσει" την Παρασκευή 30 του μήνα με τις ευχές όλων  για το νέο Έτος

Όλοι οι παλιοί, αλλά και οι νέοι, εθελοντές καλούνται να προσέλθουν στην Πλατεία Κεχαγιά την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου και ώρα 10 π.μ. για να στήσουμε μαζί και φέτος αυτό το όμορφο"παραμυθάκι"!


Ο Πρόεδρος της Δ.Κ. Άμφισσας                        Ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Άμφισσας         Νίκος Βενετσάνης                                                     Άρης Αγγελόπουλος
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...