Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016

Διαγωνισμός Χριστουγεννιάτικων Δένδρων. Οι συμμετοχές των Δημοτικών Σχολείων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών της πόλης μας σε θέματα ανακύκλωσης, διοργάνωσε ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Δελφών για το καλύτερο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ από ανακυκλώσιμα υλικά.
Τα σχολεία που πήραν μέρος στον διαγωνισμό, από την Δημοτική Ενότητα Ιτέας, είναι το 1ο 12/θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας και το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας.

Τα δένδρα που έφτιαξαν οι μαθητές των σχολείων της Ιτέας, θα εκτεθούν στο κατάστημα της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας από 19/12/2016 έως 31/12/2016, στο χώρο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ιτέας (Κυριακοπούλειο- Ηλιοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας, Ηλ. Τρίγκα 34, 1ος Όροφος).
Τα έργα των μαθητών θα προβληθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορέσει το κοινό να ψηφίσει το καλύτερο. Το σχολείο που θα πάρει τις περισσότερες προτιμήσεις, θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση όπου οι μαθητές που θα πάρουν μέρος θα παραλάβουν το βραβείο τους και το σχολείο ένα συμβολικό δώρο.


Η Αντιδήμαρχος Δελφών ΔΕ Ιτέας
Τριανταφυλλιά Πιλάλα-Τσακίρη 
Η συμμετοχή του 1ου 12/θέσιου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας (ομαδική εργασία των μαθητών όλων των τάξεων)
Από την παράδοση των εργασιών των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας 
Εργασία των μαθητών της ΣΤ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας
Εργασία των μαθητών της Γ' τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας
Η εργασία του μαθητή Νικολή Κυριακάκη της Β' τάξης το 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας.
Ομαδική εργασία των μαθητών της Β' Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου
Ιτέας 

 Οι συμμετοχές των μαθητών του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ιτέας.
 
 
 



Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...