Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

ΑΦΑΙΡΟΥΝ ΤΗ ΡΟΔΑ μεσα στη νύχτα για να μη τους παρουν χαμπάρι

ΒΡΗΚΑΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΤΡΟΧΟ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΠΟΥ… ΔΕΝ ΓΥΡΙΖΕΙ (!!) ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ!
Γύρω στις 10:30 το βράδυ ένα-ένα τα βαγόνια του μεγάλου τροχού άρχισαν να αφαιρούνται. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τόσο από το δήμο Αθηναίων όσο και από τους δημιουργούς του έργου, η κίνηση αυτή έγινε εξαιτίας της κακοκαιρίας
που βρίσκεται προ των πυλών.
Οι χιονοπτώσεις, οι ισχυροί άνεμοι που θα πνέουν αλλά και το δριμύ ψύχος των επόμενων ημερών είναι, σύμφωνα με τους αρμόδιους, οι λόγοι που τους ανάγκασαν να αποσυναρμολογήσουν για λόγους ασφαλείας τον τροχό.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...