Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2016

ΛΟΥΤΡΟ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ – δεκάδες νεκροί αστυνομικοί. (Ανανεωμένο)

ΑΠΟ 20 ΕΩΣ 50 ΟΙ ΝΕΚΡΟΙ  ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 38 ΤΡΑΥΜΑΤΙΕΣ.
ΣΤΟΧΟΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΩΝ ΕΠΙΘΕΣΕΩΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΕΣ ΤΩΝ «ΜΟΝΑΔΩΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΑΞΗΣ»

Σε τουλάχιστον 29 ανέρχονται οι νεκροί, εκ των οποίων οι 27 αστυνομικοί σύμφωνα με νεότερο απολογισμό που ανακοίνωσε ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας Σουλεϊμάν Σοϊλού.
Οι τραυματίες από την διπλή βομβιστική επίθεση ανέρχονται σε 166, εκ των οποίων οι 6 βρίσκονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και άλλοι 17 χειρουργούνται αυτή την ώρα, ανέφερε ο Σοϊλού.
Ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης Νουμάν Κουρτουλμούς δήλωσε πως η διπλή βομβιστική επίθεση έγινε αρχικά με μια έκρηξη οχήματος στο οποίο ήταν παγιδευμένα εκρηκτικά την οποία ακουλούθησε επίθεση βομβιστή-καμικάζι ο οποίος ανατινάχθηκε 45 δευτερόλεπτα μετά.
Όπως ανέφερε ο Σοϊλού σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, 17 από τους τραυματίες χειρουργούνται και έξι βρίσκονται στην εντατική. Δέκα άνθρωποι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση με βάση αποδεικτικά στοιχεία του οχήματος στο οποίο ήταν παγιδευμένες οι εκρηκτικές ύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...