Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2016

Βόμβα εξουδετερώθηκε στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας

Βόμβα σε σακίδιο πλάτης εντοπίστηκε και εξουδετερώθηκε στην είσοδο του υπουργείου Εργασίας τα ξημερώματα της Δευτέρας. Άγνωστος είχε προειδοποιήσει με τηλεφώνημα.

Ειδικότερα, λίγο μετά τη 1:00 το βράδυ άγνωστος τηλεφώνησε στα γραφεία της Εφημερίδας των Συντακτών υποστηρίζοντας ότι έχει τοποθετηθεί εκρηκτικός μηχανισμός στο υπουργείο Εργασίας ο οποίος θα ενεργοποιούνταν σε 40 λεπτά.
Οι πυροτεχνουργοί του ΤΕΕΜ, αφού πέρασε το διάστημα των 40΄που είχε δώσει ο άγνωστος που έκανε το προειδοποιητικό τηλεφώνημα, προχώρησαν διαδοχικά από τις 4.30 περίπου τη νύχτα, σε τρεις ελεγχόμενες εκρήξεις για την διάσπαση του εκρηκτικού μηχανισμού.
Άμεσα μετέβησαν στο σημείο και αστυνομικές δυνάμεις που απέκλεισαν την περιοχή.
Η βόμβα ήταν μέσα σε ένα σακίδιο πλάτης, τοποθετημένο σε κάγκελο της εσοχής μπροστά από την είσοδο του Υπουργείου.
Παραμένει κλειστή η οδός Σταδίου, μέχρι την ολοκλήρωση της έρευνας που θα γίνει από το ΤΕΕΜ και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, για την συλλογή των υπολειμμάτων που θα δείξουν το είδος και την συνδεσμολογία του εκρηκτικού μηχανισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...