Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

Διαγωνισμός των Δημοτικών Σχολείων Δωρίδας για το καλύτερο Χριστουγεννιάτικο Δένδρο

Ο Δήμος Δωρίδος και ο Περιφερειακός Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς Ελλάδας ΑΕ, σε μια προσπάθεια ευαισθητοποίησης των μικρών μαθητών του Δήμου μας σε Θέματα ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ, οργανώνουν ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ μεταξύ των ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ ΣΧΟΛΕΙΩΝ του Δήμου Δωρίδος για το καλύτερο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΔΕΝΔΡΟ από ανακυκλώσιμα υλικά.
Τα σχολεία που θα πάρουν μέρος, θα πρέπει να παραδώσουν στον Δήμο μας το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο που θα φτιάξουν έως 19/12/2016.
Τα δένδρα που θα μας παραδοθούν μέχρι αυτή την ημερομηνία, θα εκτεθούν στα αντίστοιχα Δημοτικά Καταστήματα που ανήκουν τα σχολεία από 19/12/2016 έως 31/12/2016.
Αφού φωτογραφηθούν, θα προβληθούν από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ώστε να μπορέσει το κοινό να ψηφίσει το καλύτερο.
Το σχολείο που θα πάρει τις περισσότερες προτιμήσεις θα βραβευθεί σε ειδική εκδήλωση όπου οι μαθητές που θα πάρουν μέρος θα παραλάβουν το βραβείο τους και το ΣΧΟΛΕΙΟ ένα συμβολικό ΔΩΡΟ.

Για τυχόν διευκρινίσεις ή πρόσθετες πληροφορίες θα είμαστε στην διάθεσή σας.

Με εκτίμηση 
Ο Δήμαρχος Γεώργιος Καπεντζώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...