Τρίτη, 13 Δεκεμβρίου 2016

«Πρόσθετα αντισταθμιστικά στο Δήμο Δελφών για βελτιώσεις σε σχολικές μονάδες»


Κατά την τελευταία του συνεδρίαση το Διοικητικό Συμβούλιο της " Κτιριακές Υποδομές Ανώνυμη Εταιρία" συζήτησε το ημερήσιας διάταξης θέμα "Έγκριση του έργου, των τευχών κατασκευής, των οικονομικών & συμβατικών τευχών και της δημοπράτησης του έργου: "Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης υφιστάμενων σχολικών χώρων του Δήμου Δελφών" προϋπολογισμού μελέτης 175.000,00 € (με ΓΕ+ΟΕ, απρόβλεπτα, αναθεώρηση και ΦΠΑ)".


Το ΔΣ της ΚΤ.ΥΠ. ΑΕ αποφάσισε παμψηφεί:1. Την έγκριση του έργου.2. Την έγκριση:

● των τευχών κατασκευής,

● των οικονομικών και συμβατικών τευχών

για το έργο: «Εργασίες βελτίωσης και αναβάθμισης υφιστάμενων σχολικών χώρων του Δήμου Δελφών" προϋπολογισμού μελέτης 175.000,00 € (με ΓΕ+ΟΕ, απρόβλεπτα, αναθεώρηση και ΦΠΑ)».3. Την έγκριση χρηματοδότησης του έργου από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων (Ε.Τ.Επ.)


4. Τη δημοπράτηση του έργου και την  παροχή εξουσιοδότησης στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. όπως:

● εγκρίνει και υπογράψει την διακήρυξη του έργου

● ορίσει ημερομηνία δημοπράτησης του έργου και τυχόν επανάληψής της, σύμφωνα με την παράγραφο 1α του άρθρου 98 και τα άρθρα 38 παρ. 9 και 65 του Ν. 4412/2016.
Η συγκεκριμένη απόφαση εντάσσεται στο συνολικότερο πλαίσιο των ανταποδοτικών οφελών από την   "Κτιριακές Υποδομές Ανώνυμη Εταιρία" προς το Δήμο Δελφών για την εναπόθεση στο Βιολογικό Καθαρισμό Άμφισσας λυμάτων από το Κατάστημα κράτησης  του Μαλανδρίνου.Αποτελεί δε επιπρόσθετη αντισταθμιστική παροχή προς το Δήμο Δελφών και προϊόν της διαπραγμάτευσης του Δημάρχου Δελφών Θαν. Παναγιωτόπουλου με το ΔΣ της ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. μετά από σχετική εξουσιοδότηση που έλαβε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου μαςΤο συνολικό ποσό της πρόσθετης αυτής παροχής θα αξιοποιηθεί προκειμένου να καλυφθούν επείγουσες ανάγκες και να παρασχεθούν καίριες βελτιωτικές παρεμβάσεις στις εξής σχολικές μονάδες του Δήμου Δελφών:- ΕΠΑΛ Άμφισσας

- Γυμνάσιο-Λύκειο Ιτέας

- Γυμνάσιο-Λύκειο Γαλαξιδίου

- Δημοτικό Σχολείο Πολυδρόσου

- Δημοτικό Σχολείο ΔεσφίναςΓραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...