Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016

ΤΟ NATIONAL GEOGRAPHIC ΔΙΑΛΑΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ & ΜΕΓΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ! (βίντεο)

Το αμερικανικό National Geographic πραγματοποιεί απίστευτη στροφή 180 μοιρών, καθώς από τους χάρτες που ανέγραφαν «Μακεδονία» τα Σκόπια στο παρελθόν, περνάει τώρα στην απόλυτη δικαίωση του Ελληνισμού και στην πιο ανέλπιστη παγκόσμια προβολή της ελληνικότητας της Μακεδονίας, του Φιλίππου και του Μεγάλου Αλεξάνδρου, μέσα στην ίδια την πρωτεύουσα των ΗΠΑ, επηρεάζοντας έτσι την ελίτ της Αμερικής, πολιτική, οικονομική, στρατιωτική, πολιτισμική! Κάτι το οποίο αποτελεί χαστούκι θανάτου στα Σκόπια!Tο National Geographic, φιλοξενεί στο διεθνούς αίγλης Μουσείο του, στην Ουάσινγκτον, την πρωτόγνωρη Έκθεση με τον τίτλο: <<ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, από τον Αγαμέμνονα στον Μέγα Αλέξανδρο>>!
Η Έκθεση, με τον αποστομωτικό για τους πλαστογράφους τίτλο και τους κάθε είδους υποστηρικτές τους, άνοιξε την Τετάρτη 1η Ιουνίου και διήρκεσε ως τις 10 Οκτωβρίου 2016.
Χρυσές μάσκες Μακεδόνων πολεμιστών του Αρχοντικού Πέλλας
5.000 ΧΡΟΝΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ
Στην μοναδική αυτή εμπλουτισμένη έκθεση, που ταξίδεψε πιο μπροστά σε Μουσεία του Καναδά, πραγματοποιείται μέσα από 500 και πλέον σπάνιους αρχαιολογικούς θησαυρούς μας, ένα εξαιρετικό ταξίδι μέσα από 5.000 χρόνια του ελληνικού πολιτισμού, όπου εκτός των άλλων καταδεικνύεται και υπογραμμίζεται η ελληνικότητα της Μακεδονίας!
Τα εκθέματα προέρχονται από είκοσι δύο ελληνικά Μουσεία και πολλά από αυτά πολλά δεν έχουν ποτέ ξανά εμφανιστεί έξω από την χώρα μας!

Πίσω όμως από τα λαμπρά βίντεο, αφίσες και εκθέματα, πίσω από τα φώτα της αμερικανικής δημοσιότητας και την χαρά μας, προκύπτει ένα μεγάλο και εύλογο ερώτημα: «γιατί άλλαξε έτσι η στάση του αμερικανικού National Geographic»;
Η απάντηση βρίσκεται στα ευρήματα της Αμφίπολης, που χάρη στην παλαιότερη πρωτόγνωρη κυβερνητική πολιτική συνεχούς διεθνούς δημοσιοποίησης και προβολής τους, ταρακούνησαν όλα τα σχετικά ξένα κέντρα και δίκτυα, τα οποία μπροστά στον κίνδυνο παγκόσμιας επιστημονικής γελοιοποίησης και καταστροφής τελικά τους κύρους τους – σε περίπτωση εμμονής στην Πλαστογραφία των Σκοπίων – έκαναν στροφή 180 μοιρών, αποφασίζοντας να ποντάρουν στην ιστορική πραγματικότητα, στα αδιάψευστα αρχαιολογικά ευρήματα και όχι στο ψέμα και την σκοπιμότητα της εκάστοτε αμερικανικής – εν προκειμένω – εξωτερικής πολιτικής, η οποία και αυτή με τη σειρά της γυρίζει και μάλιστα από την κορυφή…

Δείτε το βίντεο

Πηγή 

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...