Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2016

Πληρωμή τελών με POS στο Δήμο Δελφών.Ο Δήμος Δελφών, κινούμενος σταθερά στη γραμμή της καλύτερης δυνατής εξυπηρέτησης  των δημοτών μας, γνωστοποιεί ότι στις έδρες των επτά δημοτικών ενοτήτων - Άμφισσα, Ιτέα, Δελφοί, Δεσφίνα, Γαλαξίδι, Γραβιά και Πολΰδροσο - εκτός από τη Δ.Ε. Καλλιέων, έχει εγκαταστήσει τερματικές συσκευές ασφαλών πληρωμών ( POS ). 

Με αυτή την πρόνοια πλέον παρέχεται προς τους συνδημότες μας η επιλογή αποπληρωμής των τελών ύδρευσης κι αποχέτευσης μέσω πιστωτικής κάρτας, καθώς κι η δυνατότητα πληρωμής τους με άτοκες δόσεις. 
Για τους ενδιαφερόμενους δημότες λεπτομέρειες παρέχονται στα κατά τόπους γραφεία ταμειακών εξυπηρετήσεων. 
Στο ίδιο αυτό πλαίσιο  υπενθυμίζουμε επίσης ότι ο Δήμος Δελφών, προσαρμοζόμενος για ακόμα μία φορά στη δύσκολη οικονομική συγκυρία και με στόχο τη μέγιστη εφικτή διευκόλυνση όλων, έχει μεριμνήσει ώστε να παρέχεται η δυνατότητα ρύθμισης της καταβολής των σχετικών οφειλών σε 12 μηνιαίες δόσεις.
Γραφείο Τύπου
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...