Σάββατο 14 Ιανουαρίου 2017

Πανελλαδική στάση εργασίας της ΠΟΕ-ΟΤΑ... στις 18 Ιανουαρίου...

Πανελλαδική στάση εργασίας στους δήμους για την προσεχή Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, από τις 11:00 έως τη... λήξη της πρωινής βάρδιας, προκήρυξε η ΠΟΕ-ΟΤΑ, ενώ την ίδια ημέρα, στις 12:00, θα πραγματοποιήσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το υπουργείο Εργασίας (Σταδίου 29).
Ακολούθως, αντιπροσωπεία των συνδικαλιστών θα μεταβεί στο διπλανό υπουργείο Εσωτερικών, όπου θα ζητηθεί συνάντηση με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου, ενώ στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί πορεία προς το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης (Βασ. Σοφίας 15).
Στα αιτήματα της Ομοσπονδίας περιλαμβάνονται η καταβολή του εφάπαξ στους συνταξιούχους δημοτικούς υπαλλήλους από το Ταμείο Πρόνοιας Δημοτικών Υπαλλήλων (ΤΠΔΥ), η λήψη προληπτικών μέτρων για την αποτροπή εργατικών ατυχημάτων, νομοθετική ρύθμιση για τη συνέχιση καταβολής δεδουλευμένων των συμβασιούχων που εμπίπτουν σε πρόσφατη απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου (Πράξη 105/2016), καθώς και η υπογραφή συλλογικής σύμβασης εργασίας για τους εργαζόμενους με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου και ειδικής συλλογικής σύμβασης εργασίας για το μόνιμο προσωπικό...

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...