Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν. ΑΜΦΙΣΣΑΣ & ΚΕΝΤΡΩΝ ΥΓΕΙΑΣ


Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από τα συγχαρήτηρια που έδιναν στους εαυτούς τους οι φαμφαρόνοι της <<Αριστεράς>>, για την ανάκληση της απόφασης που οι ίδιοι είχαν πάρει σχετικά με την μετακίνηση των αναισθησιολόγων από την Άμφισσα στην Λαμία, καινούρια αστοχία από την διοίκηση του Γ.Ν Άμφισσας, διοίκηση της 5ης ΥΠΕ και του βουλευτή Φωκίδας αφού κατάφεραν με τους <<επιδέξιους>> χειρισμούς τους και παρά τις αντίθετες προσπάθειες των αρμοδίων να παραιτηθεί άλλος ένας ιατρός που υπηρετούσε στο ΚΥ Ιτέας σαν αγροτικός έχοντας όμως την ειδικότητα του παθολόγου.
Ενός παθολόγου ιατρού που ο ίδιος ο βουλευτής είχε διαφημίσει ότι κατόπιν ενεργειών του φέρνει στο νοσοκομείο της ‘Αμφισσας προκειμένου να επαναλειτουργήσει η παθολογική κλινική. Στην αγωνία και στο άγχος να φέρουν όπως, όπως το νοσοκομείο και το κέντρο υγείας στην κατάσταση που το παρέλαβαν, (δηλαδή να λειτουργεί η παθολογική κλινική και να εφημερεύει σε 24ωρη βάση το κέντρο υγείας Ιτέας), παραπληροφορούν την κοινωνία και δεν διστάζουν να σπιλώνουν προσπάθειες ανθρώπων που προσπαθούν να μην καταρρεύσει τελείως ότι έχει απομείνει. 
Ο κόσμος της Φωκίδας υφίσταται μεγάλη ταλαιπωρία γιατί διακομίζεται συνεχώς και για τα πιο απλά πράγματα. Δεν υπάρχει πολιτική βούληση επαναλειτουργίας της παθολογικής κλινικής και έχουν ονοματεπώνυμο οι φορείς του νομού μας που επέτρεψαν να υποβαθμιστεί τόσο πολύ το νοσοκομείο μας. Δυστυχώς ο κατήφορος και η απαξιωτική συμπεριφορά των αρμοδίων δεν έχει σταματημό.

ΤΟ Δ.Σ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...