Παρασκευή, 20 Ιανουαρίου 2017

Πατριωτική με δόσεις προστατευτισμού η πρώτη ομιλία του νέου Αμερικανού προέδρου.

Εδώ και δεκαετίες μία μικρή παρέα κυβέρνησε τον αμερικανικό λαό. Μία παρέα κλεισμένοι σε αυτό το άσπρο σπίτι στην Ουάσινγκτον. Αυτό από σήμερα αλλάζει. Η σημερινή ημερομηνία θα μείνει στην ιστορία ως την ημερομηνία που η εξουσία πέρασε πάλι στον αμερικανικό λαό. Αυτή η χώρα είναι δική σας. Δεν μπορεί η Αμερική να βλέπει τα εργοστάσια της να κλείνουν.
Να βλέπει της οικογένειας της να υποφέρουν. Να πληρώνει τρις εκατομμύρια για την άμυνα άλλων χωρών. Αυτό τελειώνει. Αφού σήμερα όλη η ενέργεια της χώρας θα απευθύνεται στην χώρας. Όλα για την Αμερική. Όλα για τον αμερικανικό λαό.
Πριν από λίγο αναρτήθηκε στο site της προεδρίας και το πρόγραμμα των πρώτων 100 ημερών του νέου προέδρου. Αμέσως μετά την ορκωμοσία έγινε η δημοσίευση και ήδη προκαλεί συζητήσεις. 
Πρώτη προτεραιότητα φαίνεται να είναι ο πόλεμος κατά των ισλαμιστών.
Αμέσως μετά ακολουθεί η αλλαγή στην ενεργειακή πολιτική των Ηνωμένων Πολιτειών που φαίνεται να βάζει ταφόπλακα στην περιβόητη πράσινη ανάπτυξη. Τρίτη προτεραιότητα εξωτερική πολιτική. Ακολουθούν ενέργειες για αύξηση των θέσεων εργασίας,, Νέο δόγμα για τον στρατό και τα σώματα ασφαλείας, όπως ο ίδιος δήλωσε, ο πόλεμος κατά του εγκλήματος ιδιαίτερα αυτό που κοστίζει ζωής αμερικανών θα είναι αμείλικτος. Ακολουθούν μεγάλης κλίμακας Δημόσιες επενδύσεις, επανέναρξη της παραγωγής ενέργειας με λιγνιτικές πηγές. Αξιοποίηση των φυσικών πόρων της Αμερικής προκειμένου να σταματήσει την εξάρτηση από τρίτες χώρες κλπΠηγή

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...