Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2017

Τον ξέρετε τον νέο πολιτικό αστέρα της Ελλάδας;;;;

Στο πιεστικό αυτό ερώτημα των Ελλήνων πολιτών, απαντά η γερμανική εφημερίδα Die Welt με άρθρο της στο οποίο χαρακτηρίζει τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «το νέο αστέρι του λαού» (;;;), τονίζοντας πως «ο αριστερός λαϊκίστικος ΣΥΡΙΖΑ καταρρέει στις δημοσκοπήσεις από τότε που ο Κυριάκος Μητσοτάκης ηγείται της συντηρητικής Νέας Δημοκρατίας».
Σύμφωνα επίσης με την εφημερίδα, «οι πολίτες στην Ελλάδα επιστρέφουν στην πολιτική κανονικότητα», ενώ αναφέρεται και στην πορεία του Κυριάκου Μητσοτάκη μέχρι την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος τονίζοντας πως «εξέπληξε με τη νίκη του και έγινε αμέσως ο αγαπημένος των Ελλήνων» (;;;).
Η Die Welt αναφερόμενη στις δημοσκοπήσεις εκφράζει την εκτίμηση πως αν γίνονταν αύριο εκλογές, η Νέα Δημοκρατία θα λάμβανε την απόλυτη πλειοψηφία των κοινοβουλευτικών εδρών (156) ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ μόνο 52.
Τώρα μετά από αυτές τις τεράστιες διαπιστώσεις της Die Welt τα δικά μας σχόλια περιττεύουν...
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...