Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου 2017

...το σκι κάνει καλό όταν έχεις "σοβαρά προβλήματα με την καρδιά"!

Χιόνισε!
Και με την ευκαιρία να σας ενημερώσω οτι σύμφωνα με τελευταίες έρευνες, το σκι κάνει καλό όταν έχεις "σοβαρά προβλήματα με την καρδιά", αν ως ΜΟΝΙΜΑ κρατικοδίαιτος αντικρατιστής, έχεις καταδικαστεί για υπεξαίρεση 18 εκατομμυρίων ευρώ Κρατικού χρήματος, που δε ΓΥΡΙΣΕΣ ΠΟΤΕ.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ στα Χιονοδρομικά!
"Και το γουρουνόπουλο, τέλειο, κορίτσια"!

Υ.Γ. κάτσε τώρα ψώνιο, να ονειρεύεσαι ενότητες και συμπορεύσεις με αυτούς που τους υπηρετούσαν τόσα χρόνια, όσο δουλεύεις σε εργασιακούς χώρους ως Ευρωπαίος (μουχαχα), ΧΩΡΙΣ νερό, τουαλέτα και κεντρική θέρμανση, με αερόθερμα, κασκολ, μπουφάν και κουβέρτες από το σπίτι σου, αποκλεισμένος, ΧΩΡΙΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συγκοινωνία γιατί ο βαριεστημένος περιφερειάρχης σου και τα γραφεία του πρωθυπουργού σου, σε ξέχασαν. Πάλι. Ψώνιο. Θύμα. Σύμβολο, αιώνιο.


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...