Πέμπτη, 12 Ιανουαρίου 2017

Το Σάββατο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Δελφών

Στις 6 και μισή το απόγευμα του Σαββάτου 14 Ιανουαρίου ο Δήμος Δελφών κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας.
Την πίτα του Δήμου Δελφών θα ευλογήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Φωκίδος κ.κ. Θεόκτιστος. Μετά την κοπή θα βραβευθούν οι συντοπίτες μας πρωταθλητές Κώστας Ζεμαδάνης, Κώστας Γκελαούζος και Χρήστος Καλλίας για τις επιτυχίες τους στο χώρο του αθλητισμού.

Επίσης, θα βραβευτεί το Δημοτικό Σχολείο Δεσφίνας για την πρωτιά που κατέλαβε στο δήμο μας στο διαγωνισμό για το στολισμό χριστουγεννιάτικου δέντρου από ανακυκλώσιμα υλικά που προκήρυξε ο Φο.Δ.Σ.Α. Στερεάς Ελλάδας. Ταυτόχρονα, θα τιμηθούν και όλα τα δημοτικά σχολεία του δήμου μας που έλαβαν μέρος στο διαγωνισμό.
Την εκδήλωση θα συνοδεύσουν μουσικά η Φιλαρμονική της Δ.Ε. Άμφισσας, η Χορωδία της Δ.Ε. Άμφισσας και το Μουσικό Σχολείο Άμφισσας


Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...