Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου 2017

Δήμος Δελφών: Ευχαριστήριο Κοινωνικού Παντοπωλείου

Ο Δήμαρχος Δελφών, ο Αρμόδιος Αντιδήμαρχος και η Επιτροπή Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, συγχαίρουν και ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. Αργύρη Ζωμένο, Στέλιο Καραγιάννη και Θεόδωρο Σταματόπουλο για την πολύ συγκινητική πρωτοβουλία τους, να διοργανώσουν  ποδοσφαιρικό φιλικό αγώνα. 
Οι ομάδες οι οποίες αγωνίστηκαν, συγκροτήθηκαν αυθόρμητα και έπαιξαν με  σκοπό την συγκέντρωση μεγάλης ποσότητας  ειδών διατροφής, τα οποία θα διατεθούν  μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες  όλων των Δημοτικών Ενοτήτων. 
Θεωρούμε, ότι  πρωτοβουλίες όπως αυτή προάγουν  την ομαδικότητα, το αθλητικό πνεύμα και συμβάλλουν στη βελτίωση της ποιότητα διαβίωσης αφενός και αφετέρου αναδεικνύουν την αλληλεγγύη και την ανιδιοτελή προσφορά στον συνάνθρωπο.
            .Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...