Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2017

Ο Η. Κωστοπαναγιώτου στο Μεταφορών για την διασυνδεσιμότητα και προσβασιμότητά του Ν. Φωκίδας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 
Την Πέμπτη 26-1-2017 πραγματοποιήθηκε συνάντηση, στο Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, του Βουλευτή ν. Φωκίδας Ηλία Κωστοπαναγιώτου με τον Διευθυντή Γραφείου του Υπουργού, κ. Σταύρο Καραγκούνη. Στο πλαίσιο της συνάντησης αυτής, εκτέθηκαν από τον Βουλευτή τα διαχρονικά προβλήματα του νομού όσων αφορά την διασυνδεσιμότητα και προσβασιμότητά του, δεδομένου ότι δεν είχε υλοποιηθεί ποτέ ένα ολοκληρωμένο σχέδιο δικτύων.
Ειδική αναφορά έγινε στην αναπτυξιακή δυναμική που θα επιφέρει η ολοκλήρωση του έργου σύνδεσης των δύο εθνικών αυτοκινητόδρομων, Ιονίας οδού και ΠΑΘΕ, μέσω του άξονα Λαμία – Άμφισσα – Αντίρριο, στο νομό.
Επιπλέον, επισημάνθηκε από τον Βουλευτή το γεγονός ότι η νέα χάραξη του σιδηροδρομικού δικτύου δεν θα επιτρέπει την άμεση προσέγγιση της Φωκίδας, τόσο για τους μόνιμους κατοίκους όσο και για τους επισκέπτες.
Τέλος, συμφωνήθηκε ο προγραμματισμός νέας συνάντησης, σε σύντομο χρονικό διάστημα, με αντικείμενο την επεξεργασία συγκεκριμένων προτάσεων επί των αναφερομένων ζητημάτων, ώστε να δρομολογηθούν λύσεις, συμβατές με τις ανάγκες των συμπολιτών μας  και προωθητικές για την ανάπτυξη της περιοχής.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...