Δευτέρα, 23 Ιανουαρίου 2017

Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΓ. ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΚΑΙ Η ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΓΙΟΕΥΘΥΜΙΩΤΩΝ.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου: Εορτασμός Αγίου Ευθυμίου στην Αθήνα-Κοπή πίτας του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών-Θα τιμηθεί ο δικηγόρος Άγγελος Σκαρίμπας και θα βραβευθούν οι πρωτοετείς φοιτητές με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία
Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017 και από ώρα 9.00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί ο εορτασμός του Αγίου Ευθυμίου στην Αθήνα, στην Παναγία Μυρτιδιώτισσα Νέου Φαλήρου, δίπλα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σταθμός ηλεκτρικού: Φάληρο, υπάρχει και στάση του τραμ).
Μετά την Λειτουργία με αρτοκλασία θα ακολουθήσει, σε παρακείμενη αίθουσα, εκδήλωση κατά τη διάρκεια της οποίας θα κοπεί η πίτα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών και θα προσφερθούν διάφορα μεζεδάκια και οι πατροπαράδοτοι σαρμάδες. Στην ίδια εκδήλωση θα τιμηθεί ο δικηγόρος Άγγελος Ευθ. Σκαρίμπας, για την κατ’ επανάληψη αφιλοκερδή προσφορά υπηρεσιών του προς τον Σύλλογο. Επίσης, θα βραβευτούν οι πρωτοετείς φοιτητές με καταγωγή από την Αγία Ευθυμία.
Το σύνολο των εκδηλώσεων διοργανώνεται από τον Σύλλογο Αγιοευθυμιωτών.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους Αγιαθυμιώτες και τους φίλους του να το τιμήσουν με την παρουσία τους συμμετέχοντας στο σύνολο των εκδηλώσεων.Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...