Σάββατο, 4 Φεβρουαρίου 2017

Μετωπική επίθεση της Τουρκίας κατά του Πάνου Καμμένου.

Μετωπική επίθεση της Τουρκίας με επίσημη ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών κατά του υπουργού εθνικής άμυνας Πάνου Καμμένου. Είχαν προηγηθεί οι συκοφαντικές επιθέσεις από «ομογενή» εκδότη που τα τσέπωνε από τους τούρκους και φυσικά οι επιθέσεις από τα ανθρωπόμορφα κτήνη που σχετίζονται με το εμπόριο τουρκικής ηρωίνης.
Η ομοβροντία αυτή από το επίσημο τουρκικό κράτος και τα έμμισθα προδοτικά καθάρματα του, είναι ενδεικτική της δράσης που πρέπει να αναλάβει άμεσα η ελληνική κυβέρνηση προκειμένου να εξαρθρώσει τους πυρήνες που δρουν εδώ και χρόνια στην Ελλάδα. Σχετικό:
Μην απορείτε γιατί ο «Εθνικός» Κήρυκας συκοφαντεί τον Καμμένο και αποθεώνει τον Μητσοτάκη και την χούντα.
Όπως επίσης για τα διαχρονικά χάδια της Τουρκίας προς τον Μητσοτάκη, καλό θα ήταν να διερευνηθεί η ροή χρήματος για την εξαγορά της Finnansbank από την Εθνική τράπεζα. Δεδομένων και των εξαιρετικά στενών σχέσεων Εθνικής – Μητσοτάκη.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...