Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2017

ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ να διαβάσει κάθε Ψηφοφόρος! Ολη η Ιστορία του Μητσοτάκη σε ένα ποστ

Μιχάλης Παπαδόπουλος 
Η γυναίκα του Γιαννακη του Στουρνάρα, η κ Νικολοπούλου, έπαιρνε τα πακετα του ΚΕΕΛΠΝΟ και του ΕΣΠΑ, είχε ελλιπή στοιχεία, την ώρα που ο συζυγός της ΥπΟικ, «διέγραφε» πρόστιμα πολυεθνικών και ομίλων οι οποίοι ήλεγχαν ΜΜΕ, ανώ ενεκρινε την δραπέτευση του ομιλου Σπ Λάτση από την Eurobank λίγο πριν την υποχρεωτική ανακεφαλαιοποίησή της…

Η σύζυγος του κ Κυριάκου Μητσοτάκη, εξαφανιζόταν από το Πόθεν Έσχες του συζύγου της, ως αποχωρήσασα από τράπεζας και κλίνης ( κατά τας Γραφάς,βοήθειά μας…), ακριβώς 11 ημερες πριν επενδυσει μερικά εκατομμυρια ευρω, που εξαιτίας αυτής της μεθόδευσης, πουθενα δεν φαίνεται πως αποκτήθηκαν, σε ακίνητο – φιλέτο στο κέντρο του Παρισιού και σε εταιρείες με … «οσμή» οφ-σορ!
Η σύζυγος του κ Σαμαρά, λίγο πριν τις εκλογές του Ιανουαρίου 2015, το Φθινόπωρο του 2014 «εγκαινιάζει» το προσωπικό της Mall σε ακίνητο στο κέντρο του Ναυπλίου. Η κόρη της κ Ντόρας Μπακογιάννη, Αλεξία, παίρνει 600 χιλ ευρώ από τον υπόδικο Μαρτίνη πρόεδρο του Ερρικος Ντυνάν, εκ των οποίων τα 200 … για δημιουργία ραδιοφωνικού σποτ…
Ο αδελφός του Μιλτ Βαρβιτσιώτη, Θωμάς, με την εταιρεία του V&O, παίρνει μαζί με την κ Στουρνάρα το μεγαλύτερο κομμάτι της πίτας της επικοινωνιακής προβολής του ΚΕΕΛΠΝΟ.
Και τέλος η σύζυγος του κ Άδωνη Γεωργιάδη, ηκ Μανωλίδου ( ο πρώην σύζυγος της οποίας, ζωγράφος Μανωλίδης, διαβιεί συχνά στο Παρίσι – έχει άραγε κάποια σχεση αυτό με την ανησυχία του Άδωνι για τη στάση του Πρωθυπουργού στη γαλλική πρωτεύουσα;..- ), γνωστή τηλεπερσόνα, γίνεται περιζήτητη στα συστημικά κανάλια και παίρνει την μια εκπομπή πίσω από την άλλη ( ANT1 , Mega και τώρα ΣΚΑΙ … ), κατά σύμπτωση, από την στιγμή που ο Άδωνις Γεωργιάδης, εγκαταλείπει την σκληρή αντιμνημονιακή στάση και προσχωρεί στο αντίπαλο στρατόπεδο των υπερασπιστών του Σόιμπλε, της τρόικα, του ΔΝΤ και των σκληρών αντιλαικών μέτρων … «Ναι αλλά … ο Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑΣ, σταμάτησαν στο Παρίσι, γυρνώντας από τη Λισαβόνα …». Χέρια ψηλά! Άφωνος!!! ( speechless! Πως το λέτε κι εκεί στο Boston !!!)

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...