Σάββατο, 25 Φεβρουαρίου 2017

Ο Μητσοτάκης έδιωξε τον Κασαπίδη γιατί είπε την αλήθεια για την φέτα!

Αλλαγές στη «σκιώδη κυβέρνηση» που αποδεικνύεται θέατρο σκιών του Μητσοτάκη ανακοίνωσε ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος! Αφορμή ήταν η καθαίρεση του βουλευτή Κοζάνης Γιώργου Κασαπίδη από την θέση του τομεάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Μια…κίνηση, διότι όπως αναφέρουν πηγές της παρέας Μητσοτάκη, ο κ. Κασαπίδης είχε πει την αλήθεια με αφορμή την φέτα και την συμφωνία CETA με τον Καναδά.
Ειδικότερα, ο κ. Κασαπίδης τάχθηκε κατά των ευρωβουλευτών του κόμματος που ψήφισαν την τελική συμφωνία στην Ευρωβουλή και αυτό όταν ο ίδιος ο Μητσοτάκης τους έχει στηρίξει επίσημα λέγοντας σε ανακοίνωση της ότι «η Συμφωνία Ευρωπαϊκής Ένωσης – Καναδά (CETA) φέρνει την προστασία της φέτας σε σαφώς καλύτερο επίπεδο από αυτό που ήταν πριν» και ρίχνει ευθύνες στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ!!

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...