Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΕΙΟ Π Α Λ Ε Ι Ο & Τ Ρ Ι Γ Κ Ε Ι Ο Θ Ε Ρ Α Π Ε Υ Τ Η Ρ Ι Ο Χ Ρ Ο Ν Ι Ω Ν ΠΑΘΗΣΕΩΝ ΙΤΕΑΣ

              ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2017 το Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ιτέας (κοινωφελές Ίδρυμα) έκοψε την βασιλόπιττα παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Θεοκτίστου, του Βουλευτού Φωκίδος, εκπροσώπων των Τοπικών Αρχών και συμπολιτών.
Τη βασιλόπιττα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος και μετά απηύθυνε λόγια θερμά γενικά για το καθήκον συμπαράστασης προς την τρίτη ηλικία, για ανακούφιση και ενίσχυσή της, ώστε να μη θεωρούν τον εαυτό τους ότι είναι εγκαταλελειμμένοι. Στο τέλος επήνεσε το όλο έργο που επιτελείται στο Θεραπευτήριο.
Στη συνέχεια έλαβε το λόγο ο Πανοσολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νικόλαος Παρασκευάς, πρόεδρος του Δ.Σ., ο οποίος έκαμε μία ενημέρωση σχετικά με τους τροφίμους, τα προβλήματά τους, το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του προσωπικού γι’ αυτούς και τις παρεχόμενες γενικά υπηρεσίες. Τέλος, ανέφερε για την επέκταση του Θεραπευτηρίου, την προγραμματιζόμενη αγορά μέρους συνεχόμενου ακινήτου και την ανέγερση Ιερού Ναού της Αγίας Μαρίνας.
Η παρουσία του Σεβασμιώτατου ήταν μία ζωντανή παρουσία της Εκκλησίας μας και το θερμό ενδιαφέρον της για τη συνέχιση του θεάρεστου τούτου έργου. Η παρουσία επίσης του Βουλευτού κ. Κωστοπαναγιώτου, των Τοπικών Αρχών και συμπολιτών έδωσε ιδιαίτερη χαρά και τιμή στη Διοίκηση και στους περιθαλπόμενους.
            Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της πίτας, την παράθεση μπουφέ και την ανταλλαγή ευχών με όλους τους παρευρισκόμενους.
                    

                                                                                                                Από το Δ.Σ.
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...