Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Απειλή διπλωματικού επεισοδίου μεταξύ Γερμανίας και Τουρκίας

Στα άκρα οδηγούνται οι σχέσεις Γερμανίας – Τουρκίας μετά την απαράδεκτη στάση της δεύτερης να συλλάβει τον γερμανικής και τουρκικής υπηκοότητας δημοσιογράφο της Die Welt. Οι πληροφορίες οτι η Άγκελα Μερκελ έχει εκνευριστεί με τη προκλητική στάση Ερντογάν επιβεβαιώθηκαν σήμερα,
με την απειλή διπλωματικού επεισοδίου να είναι προ των πυλών, μετά την κλήση του Τούρκου πρέσβη στο Βερολίνο για εξηγήσεις. Η Γερμανία θα ζητήσει την άμεση απελευθέρωση του δημοσιογράφου. Ο Γερμανός υπουργός εξωτερικών Ζιγκμαρ Γκάμπριελ μάλιστα εμφανίστηκε ιδιαίτερα επικριτικός λέγοντας «Οι γερμανο-τουρκικές σχέσεις βρισκονται αντιμέτωπες με τη μεγαλύτερη πρόκληση στη μοντέρνα ιστορία τους…».

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...