Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2017

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ της ΕΡΤ που θέλει να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ο Μητσοτάκης! ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΙΝ ΤΟ ΚΑΤΕΒΑΣΟΥΝ!

Είναι αλήθεια ότι όποιος έχει άδικο φωνάζει περισσότερο. Και ο Μακάριος Λαζαρίδης έκανε ό,τι μπορούσε για να το επιβεβαιώσει αυτό.
Με ένα κράμα αναίδειας, πολιτικού ετσιθελισμού και έκδηλης ενοχής, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας φαίνεται ότι δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του και φτάνει στο σημείο να απειλεί τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ, στην οποία βρέθηκε καλεσμένος, να μην πιάνουν στο στόμα τους τη Νέα Δημοκρατία.

Λίγο μετά από αυτή την… έκρηξη ψυχραιμίας ο πρώην δημοσιογράφος των Παραπολιτικών και της Espresso, εξανέστη διότι η ΕΡΤ έπαιξε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεών της την είδηση ότι η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα Γκαμπόφσκι δεν έχει δηλώσει ακίνητο που αγόρασε στο Παρίσι, στη φορολογική της δήλωση.
Κάτι τέτοιο όμως για τη Νέα Δημοκρατία και τον Μακάριο Λαζαρίδη αποτελούν «προσωπική ζωή». Όπως και στην προχθεσινή ανακοίνωση του κόμματος όπου δεν έγινε λόγος για την… ταμπακιέρα, έτσι και τώρα, η φορολογική δήλωση της συζύγου του ανθρώπου που βρίσκεται στην πολιτική ζωή… από πριν γεννηθεί και του ανθρώπου που διεκδικεί να γίνει πρωθυπουργός της χώρας, είναι… προσωπική υπόθεση.
Όπως προσωπικές υποθέσεις ήταν και το τι μάρκα θα είναι οι ηλεκτρικές συσκευές της οικογένειας Μητσοτάκη, φανταζόμαστε…
 Όσον αφορά τώρα το επίμαχο ταξίδι του πρωθυπουργού στο Παρίσι, που αποτέλεσε και τη βασική αιτία αντιπαράθεσης με τη ΝΔ ο κ. Τζανακόπουλος υποστήριξε πως η εν λόγω επίσκεψη στο Παρίσι «κράτησε ελάχιστες ώρες και αφορούσε σε συναντήσεις με επενδυτικούς παράγοντες».
Όπως είπε, «η ΝΔ και ο αντιπρόεδρος της χυδαιολογούν ασύστολα. Το βασικό θέμα που εκτιμώ ότι τους φέρνει σε αυτή τη θέση είναι η εξαιρετικά δύσκολη θέση στην οποία έχουν βρεθεί λόγω των αποκαλύψεων για το πόθεν έσχες του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Για να πετάξουν τη μπάλα στην εξέδρα και να αρχίσουν τις καταγγελίες που είναι άνευ ουσιαστικού περιεχομένου».
Οι γνωστές στρακαστρούκες της ΝΔ,κάθε φορά που βρίσκεται σε δύσκολη θέση,την μπάλα στην εξέδρα….

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...