Πέμπτη, 16 Φεβρουαρίου 2017

Ο ΠΟΛΑΚΗΣ ΔΙΩΧΝΕΙ ΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΜΕΙΟΔΟΤΕΣ!

Θα μπορούσαν να γραφτούν σελίδες ολόκληρες για αυτή την ενέργεια του υπουργείου. Αντ’ αυτού, παραθέτουμε αυτούσια την «καταδικαστική» ανακοίνωση – τίτλο τιμής για τον Παύλο Πολάκη, από την… ΠΟΕΔΗΝ! Ναι, τον τύπο που έβγαινε στην Guardian και συκοφαντούσε την Ελλάδα προς όφελος της Τουρκίας! Τώρα καταδικάζει την απόφαση του υπουργείου υγείας να θέσει πως απαραίτητο προσόν την ελληνική ιθαγένεια για τις καθαρίστριες που θα προσληφθούν!
Η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ:
«Με βάση το Ν. 4430/2016 άρθρο 63 ξεκίνησαν τα Νοσοκομεία τους διαγωνισμούς πρόσληψης προσωπικού με Συμβάσεις Εργασίας για τις υπηρεσίες καθαριότητας, φύλαξης, εστίασης με συγκεκριμένη μοριοδότηση που προβλέπει ο Νόμος.
Στα προσόντα διορισμού είναι και η ελληνική ιθαγένεια.
Με τα προσόντα που προβλέπονται οι περισσότεροι από τους μισούς εργολαβικούς εργαζόμενους, θα χάσουν τη δουλειά τους.»
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...