Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2017

Η πρώτη ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ μετά το Eurogroup - ΒΟΜΒΑ για το πολιτικό σκηνικό, κόλαφος για τον Μητσοτάκη

Νέα δημοσκόπηση δημοσιεύεται στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββαρο. Η δημοσκόπηση της Bridging Europe δείχνει τον ΣΥΡΙΖΑ να προηγείται, αλλά και τους πολίτες στην συντριπτική τους πλειοψηφία να χαρακτηρίζουν μεγάλη νίκη της κυβέρνησης και της χώρας την πολιτική συμφωνία στο Eurogroup.

Επίσης η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών λέει ότι τα πράγματα με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αν ποτέ γίνει πρωθυπουργός, θα είναι χειρότερα. 
Παρά τα ψέματα, παρά τη λάσπη, παρά την παραπληροφόρηση, ο Έλληνας πολίτης ξέρει, μπορεί να κρίνει και - κυρίως - δε μπορεί να ξεχάσει! Και ο Έλληνας γνωρίζει ότι με τον - "γιαβόλ σε όλα" - Κυριάκο τα πράγματα θα ήταν ΣΑΦΩΣ χειρότερα για τη χώρα και τον ίδιο προσωπικά:
Η δημοσκόπηση της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ αποτυπώνεται η ΑΛΗΘΕΙΑ που επιμελώς το κόμμα των δανειστών και οι τηλεπροπαγανδιστές προσπαθούν να σας κρύψουν!
6 στους 10 Ελληνες θεωρούν ΝΙΚΗ της Ελλάδας τη συμφωνία του Εurogroup

dimo15


- 8 στους 10 Ελληνες βλέπουν νίκη της κυβέρνησης και στα εργασιακά
dimo1


- 7 στους 10 Ελληνες θεωρούν ότι οι δηλώσεις Μπακογιάννη... συμφέρουν τους δανειστές!

dimo3

Και ακόμη στη δημοσκόπηση - ΣΟΚ της Bridging Europe για Το ΧΩΝΙ:
Ποιο είναι -στα σοβαρά- πρώτο κόμμα στην Ελλάδα;
Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ. Τα ποσοστά και τη διαφορά θα τα δείτε στο ΧΩΝΙ που κυκλοφορεί το Σάββαρο.

Πηγή
Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...