Σάββατο 4 Μαρτίου 2017

Για 13η σύνταξη δεν ψηφίζει, αλλά στα ΚΑΠΗ πάει...

Τι κι αν η Νέα Δημοκρατία πριν από κάποιους μήνες δεν ψήφισε τη ρύθμιση της κυβέρνησης για το επίδομα στους χαμηλοσυνταξιούχους, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε να... έρθει πιο κοντά στην τρίτη ηλικία. Πραγματοποιώντας επίσκεψη στην Ιτέα, ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν έκανε καμία αναφορά στην «ταμπακιέρα», αντιθέτως έμεινε σε μία γενικόλογη συνθηματολογία περί δυνατοτήτων του νομού, ενωμένων Ελλήνων και εξόδου από την κρίση.
Ευτυχώς δηλ. που ήρθε ο άνθρωπος και  μάθαμε και εμείς οι αδαείς ότι « εδώ στη Φωκίδα έχουμε μεγάλες δυνατότητες για να πάει μπροστά ο νομός, διότι διαθέτουμε όλα εκείνα τα συγκριτικά πλεονεκτήματα  και ότι  πρέπει να συνδεθεί ο τουρισμός με τον πολιτισμός μας».
Επίσης ο εν αναμονή πρωθυπουργός, όπως τον χαρακτήρισε και η αντιδήμαρχος Ιτέας, κατά την επίσκεψή του στο γηροκομείο και το ΚΑΠΗ της πόλης, μας ενημέρωσε για τα σχέδιά του λέγοντας ότι: «Σκοπός του είναι να ενώσει όλους τους Έλληνες σε μια μεγάλη εθνική προσπάθεια για να βγει η χώρα από το αδιέξοδο» Άσε που υποσχέθηκε να φέρει και "νομοθετική ρύθμιση για να βοηθήσει" το ΚΑΠΗ!!!  Δεν παρέλειψε πάντως να συνομιλήσει και με κατοίκους της περιοχής, θέλοντας -όπως τόνισε- να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας (;;;) συνολικά για την πορεία της χώρας.
Τέλος μας αποχαιρέτησε αφιερώνοντάς μας την ατάκα του μήνα
«...Το χαμόγελό σας και η αισιοδοξία με την οποία με υποδεχθήκατε είναι η καλύτερη απόδειξη ότι αυτή η χώρα αξίζει ένα καλύτερο μέλλον» και την υπόσχεση ότι θα συνεχίσει τις βόλτες του σε όλη την Ελλάδα με στόχο να ακούσει τα τοπικά προβλήματα και να συνομιλήσει με τους κατοίκους για τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου...
Μπράβο στο παλικάρι !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...