Τετάρτη, 15 Μαρτίου 2017

Προσλήψεις 218 γιατρών και νοσηλευτών στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

Ολοκληρώνεται την Παρασκευή 31 Μαρτίου η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις 218 θέσεις ιατρών και νοσηλευτών στο Κέντρο Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (ΚΕΕΛΠΝΟ). Ειδικότερα, η νέα προκήρυξη αφορά στην πρόσληψη ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.
Ειδικότερα, ο φορέας θα εντάξει στο δυναμικό 41 ιατρούς πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και 177 νοσηλευτές πανεπιστημιακής, δευτεροβάθμιας και τεχνολογικής εκπαίδευσης. Οι προσληφθέντες θα υπογράψουν συμβάσεις εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας δύο ετών, ενώ θα στελεχώσουν Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) ενηλίκων, παίδων και νεογνών (ΜΕΝΝ) καθώς και Μονάδες Αυξημένης Φροντίδας (ΜΑΦ) ενηλίκων και παίδων, Νοσοκομείων που βρίσκονται σε όλη την Ελληνική Επικράτεια. Μάλιστα, σύμφωνα με το σχεδιασμό του Υπουργείου Υγείας, θα ληφθούν σοβαρά υπόψη οι άγονες θέσεις καθώς και οιθέσεις που προέκυψαν λόγω παραιτήσεως των επιλεχθέντων, του διαγωνισμού της 253/9-2-2016 προκήρυξης. 

Δείτε περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική σελίδα http://www.keelpno.gr.

Δημοσίευση σχολίου

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Επίσης δεν αναρτούνται υβριστικά άρθρα και σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...