Τρίτη 14 Μαρτίου 2017

ΕΚΤΑΚΤΟ: Η είδηση από τη Γαλλία που προκάλεσε ΤΡΟΜΟ στον Μητσοτάκη - Επίσημα κατηγορούμενος ο...

Στο μικροσκόπιο δικαστικής έρευνας μπήκε και επίσημα ο υποψήφιος της Δεξιάς για την προεδρία της Γαλλίας, Φρανσουά Φιγιόν. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το πολύκροτο σκάνδαλο penelopegate, που έχει πάρει το... όνομά του από τη σύζυγο του Φιγιόν, Πενελόπ, η οποία άλλωστε είναι το κεντρικό πρόσωπο της υπόθεσης που συνταράσει τη Γαλλία.

Ο Φρανσουά Φιγιόν κατηγορείται πως χρησιμοποίησε κρατικά λεφτά για να... πληρώνει τη σύζυγό του, την οποία είχε "προσλάβει" ως βοηθό του. Και επί χρόνια, η Πενελόπ Φιγιόν πληρωνόταν αδρά για να "εργάζεται" στη Γερουσία. 
Όπως είναι φυσικό, η παραπάνω είδηση έχει ήδη προκαλέσει ΣΟΚ και ΤΡΟΜΟ στον Κυριάκο Μητσοτάκη, καθώς στην Ελλάδα βρίσκεται υπό διερεύνηση το marevagate. Και εκτός αυτού υπάρχουν και άλλες σκανδαλώδεις υποθέσεις, όπως εκείνη με τις μίζες της Siemens, αλλά και του Κήρυκα Χανίων που προκαλούν έντονη ανησυχία στον οίκο των Μητσοτάκηδων. 
Οι συνειρμοί είναι εύλογοι... Οι δε συνδέσεις της οικογένειας Μητσοτάκη με την οικογένεια Φιγιόν, ακόμη πιο εύλογες.

Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...