Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Η κάρτα που θα έπρεπε να στείλει φυλακή Σημίτη, Παπανδρέου, Βενιζέλο

Αυτή η καρτέλα από μόνη της θα αρκούσε για να στείλει στην φυλακή τον Σημίτη, τον Παπανδρέου, τον Βενιζέλο και τον Παπαδήμο. Όπως αποκάλυψε το Μπλούμπεργκ, ένα τεράστιο ποσοστό του Α.Ε.Π. πηγαίνει για την πληρωμή συντάξεων. Γιατί συμβαίνει αυτό; Διότι απλούστατα οι συμμορίες Σημίτη, Παπανδρέου και Βενιζέλου ρήμαξαν τα ασφαλιστικά ταρεία. Λήστεψαν τα αποθεματικά τους πολλάκις στο χρηματιστήριο και με το PSI.
Ενώ λοιπόν τα ασφαλιστικά ταμεία της πολιτισμένης Δύσης επένδυαν ως οφείλαν τις καταθέσεις των αποθεματικών σε υγιείς επενδύσεις, εδώ απλά τα λήστευαν. Για παράδειγμα, Καναδέζικο ασφαλιστικό ταμείο επένδυσε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, τα Ελληνικά αγόραζαν ΚΛΩΝΑΤΕΞ για να πλουτίσει η συμμορία Σημίτη. Έτσι, τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων φυγαδεύτηκαν σε λογαριασμούς οφσόρ που σήμερα βρίσκουμε στις διάφορες λίστες Λαγκάρντ και το κράτος αναγκάζεται να δαπανά ένα τεράστιο μέρος του Α.Ε.Π. για να καλύπτει την πληρωμή των συντάξεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια :

petrosdiver

Προς ενημέρωσή σας, να δηλώσω ότι οι απόψεις των συντακτών του ιστολογίου, δεν συμπίπτουν αναγκαστικά με το περιεχόμενο των άρθρων που αναρτούνται. Η παρούσα ιστοσελίδα ακολουθεί απαρέγγλειτα τον Κώδικα δεοντολογίας των Blogger (ΕΔΩ). Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το petrosdiver ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει. Επίσης διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Σας ευχαριστώ για την επίσκεψη και ελπίζω να ωφεληθήκατε από αυτό που διαβάσατε.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...